pondělí 19. září 2011

Motivační příspěvek k zakoupení letenky


Drazí, milí a vážení,

opět  se hlásíme z ostrova, živí, unavení a opálení. Moc děkujeme, že nám píšete! S radostí hltáme zprávy o tom, kdo se doma s kým schází a co tam pak dělá. Prosíme, pište nám dále, hřeje nás to!


Tento příspěvek nepotřebuje příliš textu, fotky jsou dostatečně výmluvné. V sobotu jsme řádili ve vlnách indického oceánu, s údivem pozorovali surfaře a pak, v podmořském akváriu šmírovali všemožné potvory, se kterými jsme se předtím samozřejmě cachtali. Byl tam i žralok, ale ležel mrtvě po celou půlhodinu pozorování i lehčího klepání. Jestli jsou všichni takoví, přestanu se snad i bát.







 Kdo najde mločíka má bod, kdo nám napíše, co to ve skutečnosti je, obdrží do dalšího kola pět stříbrných.







 Přichcíplný žralok, už ho to očumování kořistma nebavilo.


V neděli jsme se odpočatí vydali na výlet. Z horské vesničky Dos d‘Âne, čili oslí hřbet až do Saint Denis. Bylo to nádherné, ale dnes jsem ani nemohla slézt ke škole.




Můžete si domyslet scénku, která probíhala zhruba takto:
Marie, jak se řekne pavouk?
Araignée, proč?
Podívej se nad sebe...
(úprk)












Doufám, že už nikdo neváháte s návštěvou a horečně nakupujete letenky! Pro případ velkého zájmu založím google kalendář, velké skupiny se do našeho apartmá nevejdou. 

Mějte se a pište nám! Těšte se na další fotky a zážitky, Lukáš plánuje další cesty, zatímco se mažu střídavě panthenolem a voltarenem. 

1 komentář:

  1. Oooo jak Vám závidím! Fotky úžasné, jako obvykle:-)Hlavně se opatrujte! Ef

    OdpovědětVymazat